Pound

Ben jij klaar om te rocken met ons?

Studio Domingos startte in 2023 met de workout Pound. Deze workout komt uit America. Wat is Pound? Pound ook wel de perfecte billen, benen en buikspieren workout. Een workout om te werken aan kracht en conditie.  In deze les gebruik je ripsticks waarmee je drumt tijdens je lunges, squats en buikspieren. Waardoor je 1 wordt met de muziek. Deze workout is een full body jamsessie op energieke muziek. In deze funworkout ben jij de drummer.

De full body workout combineert cardio & krachttraining. De oefeningen zijn geïnspireerd door yoga en pilates. Door het gebruik van de ripsticks train je meteen je arm spieren. Wil jij fit worden? Back in Shape komen? Dan is Pound de workout voor jou!

Hoe ziet een pound training eruit bij Studio Domingos?

Studio Domingos staat voor full body workouts die uniek en 100% Fun zijn.
In deze les staat beleving om te sporten voorop: positieve vibes en plezier. Wij zorgen dat je een rockstart wordt in deze les. Studio Domingos is een officiële pound locatie en de alle docenten hebben de Pound licentie

De les wordt gegeven door Anastacia en Christine. 
Voordat de les start nemen we je mee in alle bewegingen die gaan komen. We geven aan wat de cues zijn en wat je kan verwachten. De muziek varieert van pop tot rock. We hebben 2 lessen. Pound workout deze les is 45 minuten. Deze workout is High intensive en gericht op conditie. Na een warming up start je met buikspieren, Lunges & Squats.

Pound Strong is 45 minuten. Deze les is gefocust op spierdie je afsluit met restorative stretches. Je traint hier al je spiergroepen; benen, rug, billen, armen. Aan het einde rek je al je spieren en voel jij je helemaal weer zen! Je start met de warming up, daarna ga je 2x alle spiergroepen af; benen, buik en rug. 

Studio Domingos locatie Hoek van Holland
  • 0647039140
  • Mercatorweg 50, 3151 CJ, Hoek van Holland
Studio Domingos Locatie Delfgauw
  • 0647039140
  • Verlengde Spiegelmakerstraat 22, 2645 BR Delfgauw
Studio Domingos locatie 's-Gravenzande
  • 0647039140
  • Wagenmakerstraat 51, 2694 BW, 's-Gravenzande
Winkelmandje