Bungee Tabata

Breng je Tabata les naar een hoger niveau.

Tabata is een HIGH Intensive Workout. In deze intervaltraining doe je 20 seconde dezelfde oefening en dan heb je 10 seconde rust. Deze oefening herhaal je verschillende keren tijdens een les. Je hebt vaste oefeningen in een les. Waardoor je niet veel hoeft te onthouden en goed kan werken aan de techniek van de oefeningen

Waarom is een Bungee tabata Workout goed?

 Door te trainen in tabata vorm gaat je hartslag in korte tijd omhoog en heb je daarna even tijd om te herstellen. Deze methode zorgt voor het vergroten van je spierkracht, conditie, snelheid. Deze workout zorgt voor een hoge vetverbranding.
Na de training blijft je hartslag langer hoog. Door het trainen met een hoge intensiteit blijft je lichaam na de training geruime tijd nog vet te verbanden verbrand. Dit is hoger dan bij een normale training met lage intensiteit.

Hoe ziet een Bungee tabata les eruit?

In een Tabata les herhaal een bepaalde oefeningen voor een bepaalde tijd. Daarna ga je door na een volgende oefeningen. De oefeningen die je vaak doet zijn: Squats, Burpees, mountain climbers, jumping jacks. En nog veel meer andere variaties.
Je traint niet met gewrichten maar met je eigen lichaamsgewicht. De workout wordt door de bungee erg Fun. De intensiteit is hoger dan andere sporten en zeer explosief. 

Lesdagen

Maandag 20.00 -21.00 in Delfgauw
Woensdag 21.00-22.00 in Hoek van Holland

Studio Domingos locatie Hoek van Holland
  • 0647039140
  • Mercatorweg 50, 3151 CJ, Hoek van Holland
Studio Domingos Locatie Delfgauw
  • 0647039140
  • Verlengde Spiegelmakerstraat 22, 2645 BR Delfgauw
Studio Domingos locatie 's-Gravenzande
  • 0647039140
  • Wagenmakerstraat 51, 2694 BW, 's-Gravenzande
Winkelmandje