Personal Training

Waarom Personal Training

Personal training is de meest effectieve manier van trainen. Personal training wordt gegeven één op één training of een training met 2 of 3 personen tegelijkertijd. De personal training wordt gegeven met een uniek aanbod van Funworkouts zoals: Bungee Super Fly, Aerial Yoga, Bootcamp, Jumping Fitness, Pilates, Latin Fit. 
Of je nu net begint met trainen of een extra boost nodig hebt bij het behalen van jouw doelen, wij helpen je altijd om meer te halen uit je Funworkout lessen.

Je kan kiezen uit:

45 minuten of 60 minuten.

Jouw verhaal en jouw wensen

Wat jouw redenen ook zijn om op zoek te gaan naar een personal trainer, bij Studio Domingos luisteren we naar jouw verhaal en spelen we in op jouw wensen en behoeften. Naast personal training kun je ook kiezen om het traject voor een gezonde levensstijl aan te gaan. 

Waarom Lifestyle Coaching

We kijken naar je leefstijl en maken een 1 op 1 plan, waarbij we kijken naar voeding, coaching, beweging, slaap en stress. Je wordt op een veilige een effectieve manier begeleid door middel van individuele en gevarieerde trainingen en coachingsessies die helemaal zijn aangepast op jouw doelen. Coaching is ook belangrijk want psyche en lichaam zijn nu eenmaal nauw samen met elkaar verbonden. Leefstijl coaching is een effectieve manier om af te vallen en leer je patronen te doorbreken. 
Wil jij doelgericht aan de slag gaan om een gezonde levensstijl te krijgen waarbij je fit, energiek voelt? Je evenwichtig in het leven staat waarbij je genoeg ontspanning ervaart en geen druk? 
Neem dan snel contact op en bel naar 0647039140

Studio Domingos locatie Hoek van Holland
  • 0647039140
  • Mercatorweg 50, 3151 CJ, Hoek van Holland
Studio Domingos Locatie Delfgauw
  • 0647039140
  • Verlengde Spiegelmakerstraat 22, 2645 BR Delfgauw
Studio Domingos locatie 's-Gravenzande
  • 0647039140
  • Wagenmakerstraat 51, 2694 BW, 's-Gravenzande
Winkelmandje