Kinderfeestjes

Vier je droomfeestje bij Balletschool Domingos

 

Droom jij ook van je een eigen dansfeestje of een Funworkout party samen met al je vrienden en vriendinnen?
Aan het einde van het droomfeestje presenteer je aan alle ouders de dans die je hebt aangeleerd van de dansdocent. Het dansfeestje of Funworkout party is in het thema dat jij kiest met bijpassende muziek, kostuums en rekwisieten voor iederen van 6 t/m 12 jaar.

Hieronder staan alle kinderfeestjes die wij bieden.

 

Thema’s kinderfeestje

Glitter & Glamour
De rode loper is uitgerold, camara’s flitsen en overal is glitter. trek je dansschoenen aan want op dit feestje komen de kleine diva’s los.
De kindren worden gesminckt en deze dames stelen de show.

Models
Altijd al in de spotlight willen staan? Op dit feestje krijgen de meiden een vip treatment. Catwalk, camara lights en actie.

Frozen
Is je kleintje helemaal gek op Elza? Op dit feestje dansen de meiden als hun disney ster en hebben ze magische krachten.

Fly High
Is je kleine dame sportief en wil ze iets heel bijzonders voor haar kinderfeestje? De bungees, aerial doeken en kangoo Jumps worden uit de kast getrokken. Vliegen, zweven, hoogspringen niets is te gek op dit feestje

Workshops

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje of een uitje met vrienden-en vriendinnen? We bieden veel verschillende dansstijlen maar ook funworkouts. Wij zullen een op maat gemaakte workshop voor u plannen inclusief een drankje & hapje.
Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte workshop. 

Trouwerij/Feestje

Ga je trouwen? Of geef je een feestje omdat je 25 jaar getrouwd bent? Of misschien wil je je het bruidspaar verassen?
Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Neem dan vrijblijvend contact met ons op over wat we voor jullie kunnen betekenen. Wij zullen eerst een afspraak maken om met jullie de wensen door te nemen.

Balletschool Domingos


Volg ons op

  • 0647039140
  • Locatie HVH Mercatorweg 50,3151 cj Hoek van Holland

Ben je nieuwsgierig geworden?