Dance

Vanaf 1,5 jaar

Heb jij een zoontje of dochter thuis die gek is op dansen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Tijdens onze peuter/kleuterlessen maken wij gebruik van sensorische materialen. Waardoor de grove en fijne motoriek wordt gestimuleerd. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte om zich heen en zijn emoties. In de les staat de ontwikkeling van taal, muzikaliteit en coördinatie van het kind centraal. Elke les komen verschillende thema’s aan bod zodat de les aansluit bij de belevingswereld van het jonge kind. Bij balletschool Domingos werken we met sensorische materialen en kleine groepen tot maximaal 12 kinderen hierdoor bieden wij een veilig leerklimaat voor de kinderen.
Lessen voor peuters-en kleuters die wij aanbieden zijn: Peuter & Kleuter Yoga en Peuter & Kleuter dans.

Vanaf 5 jaar

In de kinder en tienerlessen leren we de kinderen de danstechniek aan altijd met aandacht voor het individu.
Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van sensorische materialen, zodat de techniek spelenderwijs wordt aangeleerd.
Vanaf 5 jaar kunnen de kinderen bij ons kiezen uit verschillende dansstijlen; Klassiek, Hiphop, Streetdance en Breakdance.
Vanaf 8 jaar bieden wij ook Funworkouts aan zoals; Bungee Super Fly, Aerial Yoga, Kangoo Jump, Jumping Fitness. De kinderen kunnen dan ook auditie doen voor de wedstrijdgroepen, zodat ze nog meer uit hun danslessen kunnen halen.  
Het lesaanbod is uniek en innovatief en zeer gevarieerd. Bij balletschool Domingos werken we met sensorische materialen en kleine groepen tot maximaal 12 kinderen hierdoor bieden wij een veilig leerklimaat voor de kinderen.

Vanaf 18 jaar

Voor iedereen boven de 18 jaar bieden wij een gevarieerd en zeer uniek lesaanbod. Zo kunnen de volwassenen kiezen uit verschillende dansstijlen en sporten.
Afrodance, Hiphop, Pilates of kiezen uit onze Funworkouts. Aerial Yoga, Bungee Super Fly, Kangoo Jump en Jumping Fitness. 
Door het inzetten van ons bijzondere aanbod en de unieke attributen verhogen we je sportmotivatie en blijf je sporten. Bij ons wordt het dansen en sporten 100% fun. 
Voor de dansers die meer uit hun dansles willen halen, hebben wij verschillende wedstrijdgroepen.
Bij balletschool Domingos werken we met sensorische materialen en kleine groepen tot maximaal 12 personen, hierdoor bieden wij een veilig leerklimaat voor iedereen.

Met veel aandacht, ruimte en plezier kan iedereen dansen

Dansstijlen:
Afrodance Breakdance Hiphop Klassiek Kleuterdans Kleuteryoga Modern Peuterdans Peuteryoga Streetdance Wedstrijdgroepen
Studio Domingos locatie Hoek van Holland
  • 0647039140
  • Mercatorweg 50, 3151 CJ, Hoek van Holland
Studio Domingos Locatie Delfgauw
  • 0647039140
  • Verlengde Spiegelmakerstraat 22, 2645 BR Delfgauw
Studio Domingos locatie Rotterdam
  • 0647039140
  • Zestienhovensekade 176c, Rotterdam

Let's Get Social